ΜΠΕΝΑΚΗ
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Benaki Museum
ENGLISH | ESPAÑOL
ΑΡΧΙΚΗ ΟΘΟΝΗ
Παίξε µε µια ζωγραφιά στην οθόνη σου!
Σου αρέσει η ζωγραφική; Θα ήθελες να δεις έναν πίνακα ζωγραφικής να προβάλλει στην οθόνη του υπολογιστή σου; Το έργο ανήκει στο ζωγράφο Νίκο Χατζηκυριάκο-Γκίκα. Να λοιπόν και μία ευκαιρία να γνωριστείς με τον σπουδαίο έλληνα καλλιτέχνη!

Η ζωγραφιά -όπως γρήγορα θα ανακαλύψεις- έχει μεταμορφωθεί σε παιχνίδι! Παιχνίδι με σχήματα και χρώματα, που μπορείς να τα συνδυάσεις σέρνοντας το ποντίκι σου. Άκου τη μουσική και ακολουθώντας σωστά τις οδηγίες του παιχνιδιού, δες τις εικόνες να ξετυλίγονται μπροστά στα μάτια σου.

Στο τέλος, η ηλεκτρονική ζωγραφιά-παιχνίδι σου επιφυλάσσει μία έκπληξη! Μπορείς να γίνεις και εσύ ένας ζωγράφος δημιουργώντας τη δική σου σύνθεση, αλλά... χωρίς πινέλο!!!. Διάλεξε τα σχήματα που σου αρέσουν, «χρωμάτισέ» τα, μίκρυνε ή μεγάλωσέ τα. Μπορείς ακόμη και να τα αντιστρέψεις, να τα «κινήσεις» όπως θέλεις επάνω στον ηλεκτρονικό καμβά σου!

Καλή διασκέδαση! Και μην ξεχάσεις! Υπάρχουν κάποιοι, εδώ, στα Εκπαιδευτικά Προγράμματα του Μουσείου Μπενάκη, που θα ήθελαν πολύ να δουν το έργο σου!